Vinduespolering Lyngby & Gladsaxe

 

Findes der noget bedre end nypudsede vinduer?

 

Vi udfører vinduespolering for både private og virksomheder og som en del af vores ejendomsservice. Vi har mange års erfaring med pudsning af vinduer, vinduesrammer samt glasfacader. Vi ved derfor, hvordan dine vinduer skal behandles og rengøres, da et vindue ikke blot er et stykke glas.

 

Uanset om det er private eller virksomheder, som vi skal pudse vinduer for, så opfører vi os altid ordentligt og passer vi altid på dine blomsterbede eller andet i din have eller på kontoret. Vi er meget forsigtige, og derfor kan du altid regne med, at du får din bolig eller ejendom tilbage i samme stand, som du gav os den.   

 

Vi kommer, når det passer jer

Vi kan tilbyde faste aftaler, hvor vi kommer ud til dig/jer og pudser vinduer en gang om måneden eller hvornår I ønsker det. Det vigtigste for os er, at I får opfyldt jeres ønsker og behov vedr. vinduespolering og er glade og tilfredse med vores arbejde - så hvornår vi kommer, det er helt op til jer.

 

Uforpligtende tilbud på vinduespolering i Lyngby og Gladsaxe

Ønsker du et uforpligtende tilbud på vinduespolering i Lyngby, så er du altid velkommen til at kontakte os på 40 15 71 80. Så skal vi nok finde en løsning sammen.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på ejendomsservice. Vi bestræber os på at kontakte dig hurtigst muligt.

hCaptcha