Ejendomsservice Lyngby & Gladsaxe

 

Vi tilbyder en række services, som kan sikre jeres ejendom og omgivelser den optimale pleje.

 

Trappevask

Igennem virksomhedens levetid har vi vasket rigtig mange trapper, og derfor ved vi lige præcis, hvordan trapper skal rengøres på den bedste og mest effektive måde.

 

Trappevask er ikke blot en rengøring. Hos Lyngby Rengøring og Ejendomsservice gør vi mere ud af trappevask end de fleste. Vi fejer altid trapperne inden, vi vasker dem og benytter altid nye og rene mopper på hver eneste etage. Vi fjerner spindelvæv, tørre vandrette flader af og så fejer og vasker vi under alle dørmåtter.

 

Når vi har rengjort trapperne, så går vi meget op i, at beboerne ser forskellen og derfor prioritere vi også at rengøre hele opgangen.

 

Viceværtservice

Vi tilbyder viceværtservice inden for bl.a. boligforeninger. Vi kan hjælpe med stort set det hele i dagligdagen. Så skal I have skiftet pære ud, tømning og udskiftning af affaldsbeholdere, justering og smøring af låse og dørpumper, tilsyn med håndværkere, snerydning og saltning og meget mere, så klarer vi det for jer.

 

Vi løser både små og store opgaver, så den daglige drift kan kører som smurt hos jer. Vi er tilgængelige hele døgnet, hvis I skulle have brug for hjælp.

 

Så ønsker du, at vedligeholde virksomhedens ejendom eller boligforeningen, så kan du trykt overlade det til os. I samarbejde med bestyrelsen eller udlejeren sammensætter vi den bedste løsning, som passer til jeres behov og ønsker.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på ejendomsservice. Vi bestræber os på at kontakte dig hurtigst muligt.

hCaptcha