Rengøring i Lyngby

 

Hos Lyngby rengøring og ejendomsservice har vi specialiseret os i at levere kvalitetsrengøring for både private og virksomheder, så I kan fokusere på at lave andre daglige pligter eller opgaver.

 

Privat rengøring

Vil du bruge din tid med familien og kunne du samtidig tænke dig et renligt hjem hver dag?

 

Vi tilbyder professionel rengøring i private hjem, hvor vi passer på dit hus med fuld respekt for dig og dine genstande. Du kan selv vælge, hvornår du ønsker, at vi kommer og rengøre dit hjem, så det passer ind i din dagligdag.

 

Kontorrengøring

Vi tilbyder kontorrengøring til alle typer og størrelser af virksomheder – såvel private som offentlige institutioner. Med en professionel kontorrengøring, så kan du sikre gode arbejdsforhold for dig og dine kolleager, som kan nedsætte stress og sygdom på arbejdspladsen.

 

Hvorfor er det bedre at overlade rengøringen til os?

Hos Lyngby Rengøring og Ejendomsservice går vi op i sikkerhed, kvalitet og udstyr.

 

Sikkerhed

Vi benytter kun miljøvenlige og professionelle rengøringsmidler, som udelukkede er beregnet til rengøring af boliger. Vi benytter alt nødvendigt udstyr, fordi at vi tager helbredet meget alvorligt.

 

Kvalitet

Vi har mange års erfaring inden for rengøring og derfor er vi specialiseret i vores fag. Vi ved præcist, hvordan man skal gribe alle slags opgaver an på den mest skånsomme og effektive måde. På den måde opnår vi de bedste resultater og samtidig passer vi på tingene i hjemmet eller på kontoret.

 

Udstyr

For at kunne levere rengøring af bedste kvalitet, så benytter vi kun markedets bedste udstyr. Derfor benytter vi udelukkende professionelle støvsugere, måtter og diverse mekaniske udstyr, som måtte være nødvendigt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en rengøringsopgave. Vi bestræber os på at kontakte dig hurtigst muligt.

hCaptcha